2S Project Solutions is reeds jaren actief op het projectenvlak. Zoals de naam al vertelt, is 2S Project Solutions actief doende met de opzet en uitvoer van project oplossingen in de breedste zin van het woord. Voor logistieke oplossingen, maar ook voor maatwerk op het gebied van renovatie, biedt 2S Project Solutions een oplossing. Door haar open strategie van bedrijfsvoering weet de cliënt exact waar zij aan toe is. Voor diverse cliënten zijn wij inmiddels de logistieke partner in distributie, terwijl wij voor anderen als projectleider actief zijn bij renovatieprojecten. Ons doel is het leveren van effectief maatwerk. 2S Project Solutions helpt u bij het design, en zorgt voor fabricage en/of installatie, maar levert ook een scala aan oplossingen voor uw pand of organisatie.

2S Project Solutions is actief wanneer het gaat om duurzaam ondernemen. Wij werken samen met een LED-producent in China, welke ons adviseert, en update met de nieuwste ontwikkelingen op LED-gebied. Wij passen deze technologieën desgewenst toe bij onze cliënten, en adviseren u met betrekking tot de mogelijkheden voor uw bedrijf, of voor u als particulier.

 

Neem gerust contact met ons op voor uw maatwerk via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., of bel ons. Wij staan geheel tot uw beschikking.