BOUW.

Of het project nou groot of klein is, wij ondernemen. In oktober 2015 zijn wij benaderd om te assisteren bij de bouw van een loods in Purmerend. In de afgelopen periode zijn wij dan ook druk doende geweest met de realisatie van de bouw van een loods voor de opslag van archiefmateriaal, en werken wij actief mee mede dankzij de Graaf Security, Finish Building, en Rob Halsema Dak en Gevel Bekleding.

Bekijk de video van de bouw van een loods in Purmerend. Inmiddels het het project afgerond in Purmerend, en zijn wij benaderd voor een nieuw project, nu in Amsterdam. Sinds januari 2016 zijn wij druk doende met de bouw voor een nieuw pand voor het kledingmerk No Excess. Wij bouwen op een speciale waterkavel van 0,9 hectare, van alle zijden omringd door water. Het nieuwe onderkomen van No Excess heeft een totale vloeroppervlakte van ca. 4.000 m2. Naar verwachting zal het fashionbedrijf eind 2016 haar bedrijfsactiviteiten naar Business Park Amsterdam Osdorp verhuizen.

 No Excess is in 1988 opgericht en al in de regio gevestigd. Het modebedrijf groeide echter uit zijn jasje en zocht een nieuwe locatie voor uitbreiding. Business Park Amsterdam Osdorp is mede door de goede bereikbaarheid en ligging ten opzichte van Schiphol een geschikte locatie voor internationale fashionbedrijven.

 Het nieuwe bedrijfspand van No Excess is een energiezuinig pand. Zo zal het kantoor opgebouwd worden uit diverse materialen met als speerpunten hout en beton. Hierdoor verwacht het fashionbedrijf een stoere en tegelijk warme omgeving te creëren waarin de kledingcollecties het best tot zijn recht komen.

 

 


 

SCHILDERWERK.

Dient de boel nodig te worden geschilderd? Ook voor particulieren maken wij offertes, ook al betreft het maar een deur. Wij zorgen er voor dat uw houtwerk er weer strak en netjes uitziet, wanneer wij de deur achter u sluiten. U bepaalt, en wij voeren uit. Zo werkt het.


MAATWERK.

Een cliënt richtte zich tot ons met het verzoek om een oplossing te vinden voor haar probleem. Zij had een kunstgalerie in het centrum van Haarlem, met wisselende exposities. Door de huidige lichtval kwamen de werken niet tot haar recht. Een belangrijke vereiste in de oplossing welke wij aan dienden te dragen was, daar het pand reeds dateert uit 1600, dat er niets op of in de muren bevestigd mocht worden.

Samen kozen wij uiteindelijk voor de bouw van een aantal losse verlichtingsunits, welke 3 weken later werden afgeleverd, en in werking werden gesteld.

 

"Wij zien graag tevreden klanten, die nog tot in lengte van jaren plezier beleven van wat wij ooit voor hen hebben mogen bedenken."


 VERBOUW.

Een woning welke onder monumentenzorg stond, had een zolderruimte welke niet kon worden bewoond. De wind waaide tussen het hout door, en als je goed keek, kon je tussen de houtspleten langs de dakpannen naar buiten kijken. De woningbouwvereniging zag er geen oplossing in. Wij zijn in gesprek gegaan met de huurder, en hebben deze in 4 weken tijd verbouwd tot een bewoonbare ruimte met een hoge isolatiewaarde.

 

Een andere cliënt had een koffiehuis dat hoognodig diende te worden opgeknapt. Naast het behang-, saus-, schuur- en schilderwerk hebben wij haar geadviseerd in led advies, zodat zij nu vele euro's per jaar bespaart. Wij gaan verder dan verbouwen alleen.